Selecteer een pagina

‘Good’ morning,

Niet echt een goede morgen hier. Ik zit momenteel in een 4-dorm in de hostel en 2 van de kerels op de kamer snurken keihard dus ben ik al heel lang op. Aan de andere kant, ’t was al een productieve ochtend. Tot zover mijn kleine ergernis.

Jap, ik ben nog steeds keihard aan het werk in Sydney. Ondertussen zijn er al 2 weekends gepasseerd waarin ik ook gewerkt heb. En 1 ervan moest ik samen met Karen, ook een backpackster, de dogservice overnemen voor het hele weekend. Dus dat houdt in dat ik met de bestelwagen moest rondrijden in en rond Sydney en alle honden gaan oppikken, ermee in het park gaan wandelen en ze dan terug thuis afzetten. Ik hoor je al denken, oh nee links rijden in een stad die je niet kent met een bestelwagen? Oh god, I liked it. Het verkeer hier is zelfs op zijn drukste punt niet zo erg als het verkeer in België. Het enige is dat ze hier snel toeteren dus ‘niet stressen’ is de boodschap. Als we met de honden gaan wandelen is dat meestal in Centennial park in Bondi junction. Een gigantisch park waar iedereen ook komt sporten. Some pictures:
image

image

(Dit is nog maar een heel klein deeltje van het park)
image

(Het park is echt wel voorzien voor honden. Geregeld vind je er drinkbakken.)
image

(Misschien een idee voor in België? Ook al vind ik het een beetje een raar initiatief. Aangezien een park altijd publiek is. Nu ja, ze zoeken hier allerlei manieren om het park te financieren)
image

(Ja hier zitten ook junks. Even zonder de spuit bekeken, Australië heeft echt overal gratis publieke en propere toiletten. Daar kan België echt wel nog iets van leren.)

Voor de rest heb ik vorige week vooral IT stuff gedaan in Martha haar huis. Haar emails gesynchroniseerd etc.. maar ojee die telecom bedrijven hier investeren niet in hun support department. Verschrikkelijk!!
image

(Wat IT stuff aan het doen terwijl my new buddy Bumper naast mij ligt te slapen)

Verder ben ik woensdagavond naar een couchsurf event geweest. Het was echt wel plezant, veel nieuwe mensen leren kennen. En daar had ik natuurlijk beloofd dat ik meeging salsadansen op vrijdag. Dus dat heb ik dan ook gedaan. I enjoyed it, normaal ga ik vrijdag nog eens haha.
image

image

(Aan het biljarten tijdens het couchsurf event. Die ballen zijn hier kleiner me dunkt)
image

(De salsa dansvloer in Darling harbour.)

Voor de rest ben ik nog niet verder uit Sydney geweest. Ik ben me wat aan het settellen want ik amuseer me hier wel. Vandaag ga ik straks terug met de honden wandelen en daarna ga ik opnieuw zeilen wat klusjes op de boot opknappen met Shaun, een vriend van Martha. Ik heb er al zin in want het zou normaal een prachtige dag moeten worden. Het regent hier namelijk veel de laatste dagen. De lente schijnt hier het natste seizoen te zijn.

Binnen een kleine 2 weken gaat Martha voor een 5tal dagen naar Nieuw-Zeeland en dan moet ik opnieuw met Karen de dogservice overnemen. Ik heb er al zin in! Hier een paar van the beasties die ik elke dag zie:
image

(Raffie & Banjo. Banjo wil altijd met een tennisbal spelen. Als we geen hebben, vindt hij er zelf wel een.)
image

(Miracle)
image

(Bella en Karen)
image

image

image

(Bumper, dat is Martha haar hond. En oh god hij is zo zalig)

Yes, I went from dog walker to dog lover.

Goodnight Belgian peeps!
Have a great day Aussies!