Selecteer een pagina

Cheers,

Eerst en vooral mijn excuses dat mijn blogpost interval begint te vergroten. Ik vind vaak geen tijd om een blogpost uit te typen maar he het is zondag dus dan heb ik gelukkig wel even tijd.

Ik heb 2 week afwisselend met de honden gewandeld en klusjes in Martha haar huis. Het zijn wel heel varierende klusjes: ip-cameras opzoeken en kopen, ps3 op 2dehands sites zoeken, gras afrijden, kerstkalender over de honden maken, het hek herstellen, privé detective spelen,… Dus het blijft interessant. Tussendoor ben ik een boek aan het lezen! Voor de mensen die mij kennen, die weten dat dat zo goed als nooit gebeurt, dus ik heb mezelf overtroffen. Daarvoor moest ik natuurlijk naar Australië komen om een boek te lezen haha.
image

(Bloodstream van Tess Gerritsen. Het begin is boeiend en maakt je heel nieuwsgierig maar het einde was toch wat minder geslaagd.)

Vorige zaterdag ben ik nog eens goed uitgeweest en dat kon ik wel gebruiken. Ik had al 3 weken elke dag gewerkt dus even stoom afblazen deed wel deugd.
image

(Hier een foto van Karen, de mede dogwalkster, en ik in the 3 wise monkeys in Sydney. Die avond was er echt een super goeie coverband die speelde)

Zondag ben ik op een Asian food festival beland. Oh boy, rare delicatessen hoor. Mijn maag kon het jammer genoeg nog niet aan om alles te proeven. Daarna zijn we ook nog even door de kraampjes van Paddington market gelopen. Dat is eigenlijk te vergelijken met de soeks in Marokko.

image

(Het Asian food festival met allerhande rariteiten maar vooral ook heel rare muziek. In mijn oren klonk het enorm vals maar die aziaten stonden erop te dansen.)
image

(De Australische soeks met toeristen van dienst William en Oscar.)

Dinsdag heb ik tot 2pm geholpen met het wandelen van de honden en daarna ben ik samen met Sacha de zeilboot gaan schrobben en kuisen. Ik heb die dag wel een zonneslag opgelopen but still, it was a lovely day. ‘S avonds rond 7pm tot 11pm zijn we gaan zeilen. Hemels als er niemand op het water is en het is muisstil. (foto’s volgen nog)

Nu vrijdag mocht ik opnieuw de honden oppikken met de van maar dat ging niet zo gemakkelijk deze keer. Ik moest het namelijk alleen doen, het was al 2 weken geleden dat ik nog meegeweest was om honden op te pikken en de gps wou niet meewerken. But everything worked out well, het heeft alleen wat langer geduurd. Vrijdagavond was ook Indian food night. Ik eet hier vrij internationaal. Mexicaans, Indisch, Thais, Chinees, Italiaans en ja ook Belgisch.
image

( Dit was de Belgische boerekost die Robin en Lotte bereid hadden, waarvoor dank. Enkel deze maaltijd was wel met Roze bloemkool, weird!)

Gisteren, zaterdag heb ik Martha terug geholpen met de honden om terug wat ingewerkt te geraken als ze woensdag naar Nieuw-Zeeland vertrekt. Nadien hebben we haar scooter gefixt en zei ze dat ik hem mag gebruiken zolang ik wil. Dus wat doe je dan? Ah rondcruisen in en rond Sydney natuurlijk! Na 5 minuten cruisen heb ik wel even zwaar geschrokken wanneer een moto 2 meter naast mij aan het verkeerslicht keihard werd aangereden.
image

(Martha’s scooter. Zalig om in dit weer op een scooter rond te rijden.)

Vanaf woensdag gaat Martha dus naar Nieuw-Zeeland en dan verblijf ik in haar huis om op de honden te passen. That’ll save me some money too! Dinsdag moet ik Bumper (Martha’s hond) naar de blue mountains voeren zodat hij daar een week in a dog kennel kan verblijven.
image

(Me & Bump.)

Vanamiddag is er een groot gratis kortfilmfestival in Centennial park dus zal ik maar afsluiten en vertrekken.

En voor ik het vergeet:
Gelukkige 80 jaar pépé! Geniet van je feest! (In gedachten ben ik er ook een beetje bij.)

Good day
Rob